Donny Craves maakt de lekkerste biologische bakkersproducten van het land. Welk land? Elk land. Zijn koeken zijn zo misdadig lekker dat Al Capone veranderd in een kattenknuffelaar. We gebruiken zoveel mogelijk lokale ingredienten, want waarom zou je ze van onnodig ver weg halen?

Elke hap zit zo bomvol natuurlijke goedheid dat Rens Kroes er krols van zou worden. Proef zelf maar.

 

Alles is bij Donny Craves gericht op het maken van het allerlekkerste koekje, op een zo eerlijk mogelijke manier. Smaak is alles voor Donny, en de beste smaak komt nu eenmaal van de beste ingredienten. Period. We vinden dat áls je dan je gezicht vol wilt proppen met treats, zorg dan in ieder geval dat het écht lekker en eerlijk is. Net zoals Donny.

 

Als je in onze koeken bijt, dan proef je dat we alles met de hand en met een flinke een schep liefde maken in onze bakkerij. Geniet daarom, zonder enige gêne van al het goede dat we in onze koek stoppen. Biologische havervlokken, vanille, rozijnen, eieren en kaneel. We houden het simpel en lekker. Je weet zelf.

 

Wil je onze famiglia joinen?

Dat kan. We zoeken altijd naar zielsverwanten die net zo gepassioneerd zijn over eten als wij. Van natuurlijke ingrediënten tot bio-afbreekbare verpakking: laat ons weten hoe je samen wilt werken en we maken tijd voor een goed gesprek. Vertel ons je visie en sluit je aan bij de lekkerste revolutie van de wereld. Echt. Lekker. Eten.