fbpx

De lekkerste verspillingsvrije Moederdag cadeau's!

Op 12 mei is het Moederdag. Dé dag om alle (bonus)moeders, oma’s en andere moederfiguren in het zonnetje te zetten. Ga langs op de koffie met een heerlijke traktatie of stuur een lekkernij per post, als het je even niet lukt om op visite te gaan. We doen er graag een leuk kaartje voor je bij. Laat de mensen van wie je houdt weet dat je om ze geeft! 

Browkie per post

Vegan browkie cadeautje per post

Een zoet cadeau dat door de brievenbus past.

Onze browkie is vegan en circulair. We verwerken er afgekeurde groenten en stukken koek in, die de schappen niet hebben gehaald. De browkie past door de brievenbus en is daarmee het allerlekkerste cadeautje per post. Verras jouw secretarieel medewerkers thuis of op kantoor met zo’n doosjes vol lekkers. 

We doen er graag een handgeschreven kaartje bij. De allerleukste verrassing voor door de brievenbus. Genoeg om uit te delen, maar ook heerlijk om zelf een paar dagen van te snoepen. 

 

Liever iets om uit te delen of om te serveren bij de koffie? Onze koeken, brownies en muffins worden geleverd in een grote doos en zijn perfect als traktatie of voor op een zoete tafel. Fijn voor als de hele familie op bezoek komt. 

Moederdag is een speciale gelegenheid om je waardering voor mama te tonen. Of het nu je eigen moeder is of een moeder-figuur. Het is belangrijk om de mensen om wie je geeft af en toe te laten weten dat je aan ze denkt en hoe belangrijk ze voor je zijn. En wie wordt er nou niet blij van een heerlijke smeuïge chocoladebrownie? 

Een lekker cadeau, met een goed verhaal. Al onze producten zijn volledig plantaardig, dus geschikt voor vegans en mensen met een lactose allergie. Bovendien verwerken we reststromen uit de voedingsindustrie en werken we waar mogelijk verspillingsvrij. In onze bakkerij werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier aan het realiseren van de bestellingen, dus met jouw bestelling maak je niet alleen de ontvanger, maar ook een heleboel andere partijen blij.

Bestel je Browkie nu en wij regelen de rest.  

Vegan Browkie brievenbus cadeautje

Kantoor

Laan van Kronenburg 7a
1193 AS Amstelveen

Telefoonnummer

+31 (0)20 4166080

Plantaardige bakkerij

Donny Craves bakt vegan koeken, muffins, plaattaarten en brownies. Onze populairste koek is de vegan roze koek. Deze roze koek is geheel plantaardig (normaal gesproken worden koeken roze gekleurd door kleurstof dat uit karmijnluizen wordt gewonnen). Daarnaast bevat ons gebak en onze koeken groente. Deze groenten redden we van de voedselindustrie. Ze zijn niet mooi genoeg voor de verkoop en worden normaal gesproken weggegooid. Bij ons krijgen deze afgewezen groenten een tweede leven.