fbpx

Duurzaam Cadeautje per post 

Soms wil je iemand op afstand verrassen met een leuk cadeautje. Omdat er iets te vieren valt, of juist omdat je wilt laten weten dat je aan iemand denkt in moeilijkere tijden. Wij ontwikkelden onze Browkie speciaal om te versturen per post. De brownie met cookietopping past precies door de brievenbus! 

De Browkie is net als onze ander producten verspillingsvrij en plantaardig. We verwerken er reststromen van groenten uit de voedingsindustrie in en hebben hierdoor geen zuivel of andere dierlijke ingrediënten nodig. Het is ons streven om bij de productie zo min mogelijk energie te verspillen. 

Bite Me! 

Wij gaan enkel voor Donny Craves kwaliteit. Dat betekent volledig plantaardig, super lekker, verstopte groenten en zo duurzaam mogelijk gebakken. We doen graag een leuk kaartje in de doos, zodat je de ontvanger van een persoonlijke boodschap kunt voorzien. 

VERRASSING DOOR DE BRIEVENBUS

Wie verras jij met een portie Donny Craves door de brievenbus? 

Verstuur eens something Crazy Good door de brievenbus. ♥️
Een quilty pleasure om quiltfree van te genieten. Wil je iemand verrassen die vegan eet, of niet tegen lactose kan? Of wil je iemand verrassen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? De producten van Donny Craves sluiten hier super bij aan. 

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden?

Wil je werknemers of zakenrelaties verrassen met Crazy Good Cookies per post? Neem dan even contact op! We denken graag met je mee over een leuke campagne, personalisatie of zetten een verjaardagsservice voor jullie op.

2 + 9 =

Testimonials

Heerlijke roze koeken. Plant based, dus iets andere structuur, maar erg lekker. Ga zeker meer proeven!

Ymke
Lekkere koekjes!!! Snelle levering, helemaal top!!!

 

Tuoi

Heerlijke roze koeken en fantastische customer service. Aanrader!!

Sheila

Lees onze laatste blogs

Recept vegan citroentaart

Vegan lemon pieWhen life gives you lemons... Maak dan eens een sappige vegan lemon pie! Met knapperige koekbodem en een heerlijke frisse citroenvulling. Porties 8Bereidingstijd: 50 minutenTijd in de oven: 30 minutenLekker bij: Earl greyBy: Donny Craves  In de Donny...

Lees meer
Vegan brownies van Donny Craves

Vegan brownies van Donny Craves

Donny Craves is een vernieuwend veganistisch merk dat heerlijke en duurzame traktaties aanbiedt. Met aandacht voor kwaliteit, smaak en het milieu heeft Donny Craves een uniek assortiment ontwikkeld dat zowel veganisten als liefhebbers van lekker eten zal bekoren. Maak...

Lees meer

Kantoor

Laan van Kronenburg 7a
1193 AS Amstelveen

Telefoonnummer

+31 (0)20 4166080

Plantaardige bakkerij

Donny Craves bakt vegan koeken, muffins, plaattaarten en brownies. Onze populairste koek is de vegan roze koek. Deze roze koek is geheel plantaardig (normaal gesproken worden koeken roze gekleurd door kleurstof dat uit karmijnluizen wordt gewonnen). Daarnaast bevat ons gebak en onze koeken groente. Deze groenten redden we van de voedselindustrie. Ze zijn niet mooi genoeg voor de verkoop en worden normaal gesproken weggegooid. Bij ons krijgen deze afgewezen groenten een tweede leven.