Donny’s favorites – PARKEN

Het is weer volop zomer en iedereen trekt weer massaal naar parken, stranden en andere leuke hotspots in de stad. Wij hebben een selectie gemaakt van onze favorieten parken in verschillende steden.

» Diemerpark, Amsterdam – Het park waar onze allereerste Pinknick is gehouden en waar we mooie herinneringen aan over hebben gehouden. Een mooi park naast een natuurgebied waar je allerlei vogels en heul veul konijntjes kunt spotten. Ook is er een klein strandje naast het park waar je lekker kunt chillen in het zand.

» Beatrixpark, Amsterdam – Nog een aanrader in Amsterdam is het park dat vernoemd is naar onze voormalige koningin. Het is één van de oudste moderne stadsparken van Amsterdam. Het staat bekend als een erg schoon park, dus ruim op die troep. In welk park dan ook.

» Oosterpark, Amsterdam – Een gemoedelijk park met een chille vijver en coole oude bomen. Het vernieuwde oosterpark is bijna klaar en het belooft een supermooi en dubbelzogroot park te worden. Zeer diverse locals en Pierebadje inbegrepen.

» Rembrandtpark, Amsterdam – Dit is echt de allerlaatste in Amsterdam, maar niet de minste. Een erg ruim park buiten het centrum waar je ook op een warme zomeravond de BBQ gewoon mag aansteken, top dus! Ook komt er van 15 t/m 17 augustus een heuze Buurtcamping, die speciaal voor en door bewoners, organisaties en bedrijven uit de buurt wordt gecreëerd.

» Valkenbergpark, Breda – Een super tof park waar heel wat gratis evenementen in de zomer worden gehouden. Bijvoorbeeld Palm Parkies (vanaf 14 juli tot en met 25 augustus iedere dinsdag gratis muziek) Het park is super makkelijk te bereiken vanaf het station en je loopt er eigenlijk al doorheen als je onderweg bent naar het centrum. Wil je graag gaan picknicken in Breda? Via Picknickbreda kun je verschillende gevulde picknickmanden scoren.

Het Maximapark, Utrecht – In het hart van Leidsche Rijn aan de westkant van Utrecht, groeit een bijzonder park ter grootte van de Utrechtse binnenstad. Een ontmoetingsplaats waar iedereen naar hartelust kan sporten, spelen, wandelen, fietsen, luieren, picknicken en bootje varen. In 2014 werd het park uitgeroepen tot meest geliefde park van Nederland.

Het Griftpark, Utrecht – skaters, restaurantjes, een skatebaan, basketbalveld en de kinderboerderij; Het Griftpark is een geliefd en modern park midden in Utrecht. De natuurkern en de 220 meter lange vegetatiemuur bieden verrassende stadsnatuur. De grasvelden bij de vijver of de uitzichtheuvel zijn ideaal voor een middag chillen.

Houd de bovengenoemde parken goed in de gaten, want in de zomer zou je Donny hier zomaar eens tegen kunnen komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *