Selecteer een pagina

Let’s make one thing clear, Donny likes all kind of colors

De bekende plant-based roze koek van Donny Craves kleurt komende weken alle kleuren van de regenboog.
Wij hebben alles uit het groenteschap getrokken van spinazie, wortel, blauwe bes, rodekool tot tomaat, om te kleuren met veel lekkere en knappe kleuren. Natuurlijke kleuren zonder gekke ingrediënten, chemische stoffen of poespas.

Het lekkere van koek staat voorop! Daarbij moet de koek niet alleen de lucky bastard die de koek oppeuzelt blij maken maar ook goed zijn voor de aarde, het milieu en de dieren. Als je kijkt naar de ecologische voetafdruk van onze baksels kiezen wij voor ingrediënten die het minst energie kosten. Ingrediënten waarvan we weten dat ze een grote impact achterlaten vervangen wij voor plantaardige ingrediënten die niet alleen dieren besparen maar ook minder schadelijk zijn voor het milieu en de aarde.  Daarnaast zijn wij druk bezig met het gebruiken van reststromen. Planten, fruit en groente die het schap net niet halen gebruiken wij om te verwerken in onze baksels. Naast een goede smaak komen zo onze groene vingers ook nog van pas.

Zo combineren wij het lekkere van koek met het goede van groente, houden wij rekening met de ecologische voetafdruk (serieuze (voet)stappen van Donny hè) en helpen wij op onze manier hapje voor hapje bij de strijd voor minder voedselverspilling. Het nieuwe koekhappen! Blije aarde, blije dieren, blije boer, wij blij.

Tot zover Donny’s idealistische kant en motivatie om de wereld beter te bakken. Dan nu de onthulling hoe en waar jij deze kleurrijke en zalige koeken kunt bestellen…

Bestel hier je koeken.