Mix & Match UWV

Hoi, ik ben Emanuel en werk als projectmanager bij Donny Craves. Aan mij werd gevraagd om op 14 juni een korte presentatie te geven over Donny Craves tijdens de Mix & Match markt van het UWV. Deze bijeenkomst heeft als doel om werkgevers and werknemers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt aan elkaar te koppelen. Donny is een sociaal en duurzaam bedrijf en wij zijn altijd op zoek naar geschikte werknemers; ook als deze een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
In mijn korte presentatie heb ik uitgelegd wie ik ben, wat ik bij Donny Craves doe en waar het bedrijf voor staat. De presentatie was zeer geslaagd. Na afloop kwamen veel enthousiaste kandidaten naar onze stand toe om meer te weten te komen over het bedrijf, en sommige waren zelfs al enthousiast genoeg om een mailtje sturen met hun CV en motivatiebrief. Donny Craves heeft weer een mogelijkheid gekregen om te laten wie we zijn en hopelijk kunnen wij binnenkort mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om weer aan de slag te gaan. Dat doet Donny graag; mensen helpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *