fbpx

De lekkerste verspillingsvrije secretaressedag cadeau's!

Op 18 april is het nationale secretaressedag. Een mooie gelegenheid om secretarieel medewerkers in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar.

Browkie per post

Vegan browkie cadeautje per post

Een zoet cadeau dat door de brievenbus past.

Onze browkie is vegan en circulair. We verwerken er afgekeurde groenten en stukken koek in, die de schappen niet hebben gehaald. De browkie past door de brievenbus en is daarmee het allerlekkerste cadeautje per post. Verras jouw secretarieel medewerkers thuis of op kantoor met zo’n doosjes vol lekkers. 

We doen er graag een handgeschreven kaartje bij. De allerleukste verrassing voor door de brievenbus. Een bijkomend voordeel is dat de Browkie groot genoeg is om te delen, zo profiteert de rest van het kantoor ook mee van dit cadeau 😉 

Ben je benieuwd naar zakelijke opties? Bijvoorbeeld het toevoegen van jullie huisstijl of bestellen in bulk? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee!

 

Liever iets om uit te delen of om te serveren bij de koffie? Onze koeken, brownies en muffins worden geleverd in een grote doos en zijn perfect als traktatie of voor op een zoete tafel.

Op secretaressedag worden secretaresses en secretarieel medewerkers in Nederland en België in het zonnetje gezet. Secretaressedag is elk jaar op de 3e donderdag in april. Deze dag is bedacht voor werkgevers om hun secretaresses, secretarieel medewerkers en management assistentes in het zonnetje te zetten. Ze doen immers belangrijk werk binnen de organisatie en dat mag gewaardeerd worden! Het meest gegeven cadeau tijdens deze dag is een bloemetje, dus wees eens origineel en verstuur een heerlijke Browkie per post! 

Een lekker cadeau, met een goed verhaal. Al onze producten zijn volledig plantaardig, dus geschikt voor vegans en mensen met een lactose allergie. Bovendien verwerken we reststromen uit de voedingsindustrie en werken we waar mogelijk verspillingsvrij. In onze bakkerij werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier aan het realiseren van de bestellingen, dus met jouw bestelling maak je niet alleen de ontvanger, maar ook een heleboel andere partijen blij.

Bestel je Browkie nu en wij regelen de rest.  

Vegan Browkie brievenbus cadeautje

Kantoor

Laan van Kronenburg 7a
1193 AS Amstelveen

Telefoonnummer

+31 (0)20 4166080

Plantaardige bakkerij

Donny Craves bakt vegan koeken, muffins, plaattaarten en brownies. Onze populairste koek is de vegan roze koek. Deze roze koek is geheel plantaardig (normaal gesproken worden koeken roze gekleurd door kleurstof dat uit karmijnluizen wordt gewonnen). Daarnaast bevat ons gebak en onze koeken groente. Deze groenten redden we van de voedselindustrie. Ze zijn niet mooi genoeg voor de verkoop en worden normaal gesproken weggegooid. Bij ons krijgen deze afgewezen groenten een tweede leven.