Vers van de pers: de Trommelkoek

Het lekkere van koek en het goede van groente. Wij introduceren jullie onze trommelkoek.

Gezondheidstrends komen en gaan. Het ene jaar slurpt iedereen de hele dag door tarwegrasborrels, het andere jaar roepen alle superfoodgoeroes dat we elke week een zak vogelzaad leeg moeten eten. De ene hype na de andere wordt als zoete koek verkocht aan de consument. En dat is best wel verwarrend. En dat terwijl het antwoord volgens Donny eigenlijk zo makkelijk is: Het enige echte superfood waar geen enkele goeroe aan twijfelt is groente!

Donny is de eerste die het goede van groente combineert met het lekkere van koek. Met zijn magische bakkersvingers kneedt hij als eerste deze  twee werelden bij elkaar en brengt daarmee het lekkere van koek en het goede van groente naar het koekschap. Hoe hij dat doet?

De koekjes van Donny Craves worden gemaakt volgens onze keukenkastjesfilosofie*. Wij geloven dat onze baksels het lekkerst smaken zonder gekke chemicaliën, maar met pure ingrediënten die je zo uit de keukenkast kunt trekken. Bewaar jij chemicaliën in je keukenkast? Nee? Wij ook niet. Daarom zal je deze niet terugvinden in onze producten.Voor het gemak hebben wij de koekjes in een handige trommel verpakt. Je kunt ze dus makkelijk uitdelen. Of niet.

Ook hebben we de koeken verrijkt met groenten. In een trommel van 290 gram zitten de voedingswaarden van 60 gram wortels! Hoe we dat doen? Eigenlijk best simpel: de wortels die we gebruiken worden gedroogd en fijngemalen tot een soort bloem. Dit voegen we toe aan het deeg en voila: een koekje vol groente! Da’s pas andere koek! Eet, deel & geniet.

*Keu-ken-kast-jes-fi-lo-so-fie (de; v)
1. bakken zonder gekke chemicaliën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *