Selecteer een pagina

Niemand kan er omheen, de prijzen stijgen. En niet alleen die van energie. De prijzen van veel grondstoffen stijgen in een rap tempo. Vorige maand stegen prijzen zelfs in het snelst tempo sinds 2002. *

De stijgende prijzen van koper, hout, papier, olie, ijzer, graan, soja etc. raakt veel sectoren van cosmeticabedrijven tot… bakkers. Yes, ook wij zien de kosten van de grondstoffen van onze verrukkelijke baksels helaas stijgen. Wist je dat de prijs van mais het laatste jaar is verdubbeld en de prijs van tarwe met 30 procent is gestegen?** Wij hebben zo lang mogelijk geprobeerd om de tarieven van onze baksels gelijk te houden maar vanaf januari 2022 kunnen wij er niet meer omheen: het wordt ietsie duurder om te kunnen blijven genieten van Donny Craves baksels. Ook al zit er een prijskaartje aan, bakken met voedzame ingrediënten waar wij achter staan én waarvan we weten waar ze vandaan komen blijft enorm belangrijk op onze missie om de wereld een stukje mooier te bakken.

 

 

*(bron: nrc.nl/inflatie)

**(bron: https://www.volkskrant.nl/economie/prijzen-van-grondstoffen-stijgen-explosief-door-economisch-herstel-logistieke-problemen-en-speculatie~b75fb926/)