De heerlijke wereld van veganistisch gebak

Als je op zoek bent naar een heerlijke traktatie die zowel veganistisch, bewust en duurzaam is, dan ben je bij Donny Craves aan het juiste adres. Ons hele assortiment bestaat uit plantaardige en verspillingsvrije lekkernijen, waaronder de beroemde roze koeken.

Donny Craves: Een pionier in veganistisch gebak

Donny Craves staat bekend als een pionier op het gebied van veganistisch gebak. We hebben de kunst van het maken van smaakvolle en voedzame lekkernijen geperfectioneerd, zonder gebruik te maken van dierlijke producten. Dit hebben we gedaan in samenwerking met Proveg (hier lees je een interview met Donny Craves oprichter Rob over de samenwerking). Al onze producten zijn dus volledig plantaardig en vrij van ingrediënten zoals melk, eieren en boter.

De unieke roze koeken van Donny Craves

Een van de meest populaire items in het assortiment van Donny Craves zijn de heerlijke roze koeken. Maar wat maakt deze koeken zo speciaal? 

Allereerst zijn de roze koeken van Donny Craves gemaakt met hoogwaardige ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen, waardoor de koeken niet alleen lekker, maar ook bewuster zijn. Gezond kunnen we ze niet noemen, er gaat alsnog een hoop suiker doorheen, maar we hanteren een “keukenkastjes-filosofie”. Dat betekent dat er geen ingrediënten in zitten die je niet thuis in je keukenkastje hebt staan, zoals kleurstof van vrouwelijke luizen (brrr!) of vreemde e-nummers.

Daarnaast is Donny Craves vastbesloten om verspilling tegen te gaan. In plaats van voedsel weg te gooien, maken we gebruik van diverse reststromen. Kromme groentes, bierborstel, appelmeel. Als het kan, verwerken wij het graag. Zo zorgen we ervoor dat er geen waardevol voedsel verloren gaat.

Geniet van een guilt-free traktatie

Als je bewust bezig bent met wat je eet en hoe dit de planeet beïnvloedt, dan zul je blij zijn om te weten dat je bij Donny Craves kunt genieten van een guilt-free traktatie. De roze koeken zijn niet alleen 100% veganistisch, maar ook vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen. Dit betekent dat je zonder schuldgevoel kunt genieten van een heerlijk gebakje.

FAQ’s

1. Kan ik de roze koeken van Donny Craves online bestellen?

Ja, absoluut! Donny Craves biedt een eenvoudig online bestelsysteem. De koeken worden bevroren verstuurd en geleverd in een grote verpakking. Je kunt ze op die manier direct invriezen of serveren tijdens bijvoorbeeld een bijeenkomst of verjaardag. Op die manier besparen we op transport en verkleinen we dus de hoeveelheid voedselkilometers. Je kunt ze hier bestellen.

2. Zijn de roze koeken allergievriendelijk?

De roze koeken bevatten gluten en soja. Ook kunnen ze mogelijk sporen van noten en pinda bevatten.

3. Biedt Donny Craves naast roze koeken nog andere veganistische opties aan?

Ja, zeker! Donny Craves heeft een breed scala aan veganistische lekkernijen. Momenteel bestel je de brownies en roze koeken in de webshop. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld koeken, plaattaart en muffins, neem dan gerust contact met ons op.

Conclusie

Veganisten, bewuste eters en liefhebbers van lekker eten zijn bij Donny Craves aan het juiste adres. Met onze plantaardige en verspillingsvrije roze koeken laten we zien dat het mogelijk is om zowel heerlijk als duurzaam te genieten van gebak. Bestel vandaag nog je favoriete koekjes en verwen jezelf met een guilt-free traktatie!