fbpx

Wie houdt er nu niet van een heerlijke roze koek? Het is een geliefde traktatie in Nederland, perfect voor bij de koffie of als snack voor onderweg. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er echt in die felroze traktaties zit? Traditioneel worden roze koeken gekleurd met een pigment genaamd cochenille, dat wordt gewonnen uit luizen. Maar wat als we je zouden vertellen dat er een gezondere en diervriendelijkere optie is?

Onze roze koeken zijn gegarandeerd luisvrij! Ja, je leest het goed. Onze heerlijke roze koeken worden gekleurd met natuurlijke ingrediënten, zonder enige vorm van dierlijke bijproducten. We geloven in lekker én verantwoord snacken, en daarom hebben we deze iconische lekkernij een twist gegeven.

Wat maakt onze roze koeken bijzonder?

  1. Natuurlijke Kleurstoffen: In plaats van cochenille gebruiken we natuurlijke kleurstoffen zoals biet en rozenbottel om onze roze koeken die kenmerkende roze kleur te geven. Geen luizen, geen kunstmatige toevoegingen, alleen pure natuurlijke ingrediënten.
  2. Hoogwaardige ingrediënten: Onze roze koeken worden gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Het ‘keukenkastjes-principe’ noemen we dat. We gebruiken alleen ingrediënten die thuis ook in je keukenkastje zou hebben staan. Kleurstof gemaakt van luizen hoort daar bijvoorbeeld niet bij.
  3. Veganistisch Vriendelijk: Onze roze koeken zijn volledig veganistisch. Geen eieren, geen zuivelproducten, geen dierlijke vetten. Ze zijn geschikt voor iedereen, ongeacht hun dieetvoorkeuren.

Waarom kiezen voor onze roze koeken?

  1. Gezond Genieten: Onze roze koeken zijn niet alleen lekker, maar ook gezonder. Ze zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van elke hap. Bovendien voegen we reststromen toe aan de koeken. Kikkererwten en bietjes bijvoorbeeld. Hierdoor bevatten de koeken extra vezels.
  2. Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor plantaardige en natuurlijke ingrediënten, verminderen we onze ecologische voetafdruk. Het is een kleine stap naar een groenere planeet.
  3. Lokale Productie: Onze roze koeken worden in Nederland geproduceerd. Ons productieteam bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wat betekent dat je niet alleen iets lekkers krijgt, maar ook de lokale economie ondersteunt en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geeft op werk dat ze leuk vinden

Ben je klaar om de smaak van traditionele roze koeken te ervaren, zonder de zorgen over verborgen ingrediënten? Probeer onze roze koeken zonder luizen en ontdek een nieuwe dimensie van smaakvolle en verantwoorde lekkernijen.

Bestel nu en trakteer jezelf op een heerlijke, diervriendelijke traktatie die je smaakpapillen en je geweten zal verblijden. Geniet van de roze koeken, zonder zorgen, zonder luizen!