Pers


Donny Craves roze koek in Libelle.

‘Wie kent ze niet, de roze koeken? Wie is er niet aan verslaafd geweest?’ Goede vraag Libelle vaak gaan de herinneringen terug naar middelbare schooltijd, op de achterbank in de auto of bij opa’s en oma’s op de bank. Zo ook bij de redactie van de Libelle ze schreven: ‘de vegan roze koeken doen absoluut niet onder voor hun mierzoete broertje’. Dankjewel Libelle! Lees het hele artikel hier. 

19 maart 2019

Donny Craves roze koek Groene meisjes.

Wij stuurden Merel van de groene meisjes een doosje roze koekjes op en gelukkig vielen ze zeeeer goed in de smaak. ‘Belachelijk lekker’, noemt Merel onze koeken. Helemaal mee eens! Je leest het hele artikel op haar site.

19 februari 2019

Donny Craves roze koek in koken en genieten

Koken en genieten is een tijdschrift boordevol recepten en culitips. In het tijdschrift plaatsten ze een leuk artikel over de roze koek ‘Het lijkt een klassieke roze koek, en zo smaakt hij ook, maar dé roze koeken van Donny Craves zijn gemaakt met verrassende ingrediënten.’ 

19 januari 2019

Donny Craves roze koek in elsevier

Het opinieblad Elsevier heeft de roze koek eind 2018 geproefd en omschrijft onze roze koek als net zo lekker als de originele roze koek!! Met trots vertellen wij hier graag bij dat de koek helemaal plantaardig is (in tegenstelling tot de originele koek) én dat de koek 21 gram groente bevat.

19 november 2018

Donny Craves roze koek de Hippe Vegetarier

Isabel van de Hippie Vegetarier heeft in 2013 een blog opgezet met tips en vegetarische recepten en producten. Zij schreef een leuk en vrolijk stukje op haar website over onze roze koek en deelde haar enthousiasme ook via social media.

13 november 2018

Donny Craves roze koek in Party.

Het blad Party schrijft wekelijks over de laatste nieuwtjes maar geeft ook elke week tips van de redactie zoals de roze koek! Begin november 2018 schreven ze: ‘De roze koek 100% plantaardig, een feest om uw tanden in te zetten’. Dankjewel Party! 

11 november 2018

Donny Craves roze koek in Culy.

OMG: er zijn plantaardige roze koeken van Donny Craves. ‘De plantaardige roze koeken van Donny Craves hebben dezelfde kraak en lekkere smaak als de klassieke roze koek. Denk aan sappige cake en een krakend glazuurlaagje. Maar ze zijn een volwaardig, natuurlijk en vegan alternatief voor hun ouderwetse broertje. Wij vinden deze roze koek 2.0 daarnaast eigenlijk stiekem veel lekkerder!’ Dat is echt een heel groot compliment. Dankjewel redactie van Culy! Lees het artikel hier. 

19 september 2018