fbpx

De vegan brownies! Wederom een verrukkelijk product, om je vingers bij af te likken.
Hoe wij dit ambachtelijk stukje 100% plantaardig hebben kunnen maken en toch vol vezels, met een hoog chewiness gehalte?

Vegan Brownies, maar hoe dan ?

Door alle dierlijke producten zoals ei, boter en melk hebben te vervangen voor plantaardige alternatieven. En wij hebben courgette, zeewier en spinazie toegevoegd dit maakt de brownie lekker smeuïg. Hiervoor gebruiken wij groenten die op het punt stonden om weggegooid te worden omdat ze niet de aller knapste van het veld waren. Super zonde en niet helemaal eerlijk als je het ons vraagt want de smaak en voedingswaarden zijn prima in orde.

Vegan brownie, maar duurzaam!

Het lekkere van koek staat bij ons altijd voorop maar met de kennis van nu zijn wij ook constant op zoek naar verbeterslagen vanuit het groter geheel. Wij vinden dat wanneer je jezelf wilt verwennen met iets lekkers het niet alleen schandalig verrukkelijk moet zijn maar er ook rekening moet worden gehouden met de dieren, aarde en planeet.

 

Dus ook echt gezond!

Wij laten niet zomaar (dierlijke) ingrediënten weg uit producten maar verrijken onze baksels juist met lekkere, eerlijke en sterke oplossingen. Zoals deze vegan brownies bommetje vol gezonde ingrediënten zoals groente, vezels en eiwitten.

Verantwoord lekker, lekker verantwoord. Serieuze (voet)stappen van Donny 😉

All you need is love and lots of brownies!

P.s Kijk snel in onze webshop, waar wij een boel andere vegan lekkernijen hebben.
Bijvoorbeeld onze Roze koeken, brownies en andere vegan koeken. Allemaal gemaakt op een 100% plantaardige manier.