Wie is wieThomas


Ik heet Thomas, ik schrijf mijn afstudeerscriptie bij Donny Craves. Ik ga onderzoek doen naar de afzetkanalen voor het plaatgebak zodat op den duur hopelijk meer mensen van deze koeken en gebak kunnen genieten!
Mijn favoriete moment voor een koek? Vanaf het moment dat het ontbijt van tafel is ben ik al wel bij een koek (met een kop koffie). Naast koeken ben ik dol op drop. Alle soorten drop doen het wel goed.
Met wie eet ik het liefst koek? Met twee vrienden plan ik wekelijks een dag/avond in om te checken wat er allemaal nieuw is in de food-wereld en daarmee een excuus om alles uit te testen. De nieuwe dropfruit-duo ijsjes zijn bijvoorbeeld best wel lekker.
Bij een koek vind ik koffie wel het beste. De koeken van Donny Craves eet ik op een vrij rustig tempo.Floor


Ik ben Floor, ik kwam bij Donny Craves voor mijn afstudeerstage. Daaruit kwam onder anderen het design van de verpakking drie apart verpakte koeken. Nu werk ik bij Donny als grafisch vormgever.
Mijn favoriete moment voor een koekje is s’avonds bij de thee. Brownies vindt ik het allerlekkerste gebak, die deel ik dan het liefst met mijn vrienden, als ik ze dan al niet zelf al op heb 😉Roland


Ik ben Roland en ik probeer voor Donny Craves nieuwe concepten en toepassingen te vinden voor de 100% plantaardige en duurzame producten.

Het liefst eet ik koek ‘in between’, tussen de maaltijden door. Als ik al even geleden geluncht heb en het nog wel een paar uur duurt voordat ik weer eet, en al wat hongerig ben.  Het mooiste is natuurlijk als ik ook vind dat ik de koek echt verdiend heb, dat is mijn favoriet moment.

Chocoladerozijntjes zijn mijn favoriet, daar ben ik echt een liefhebber van, liefst een combinatie van melk en puur. En van die kleine kaneelstokjes, daar ben ik ook dol op. Verder ben ik een fan van appeltaart, en natuurlijk van de Donny appeltaartkoek!

Ik eet het liefst een koek of ander zoet baksel met mijn vriendin of mijn dochter, die kunnen er erg van genieten. Mijn zoon heeft het in 3 happen weggewerkt. Hierbij drink ik graag een sterke cappuccino of een flat white.

Ik probeer altijd rustig te eten en te genieten, maar meestal heb ik teveel honger.
Suzanne

Liz


Wie ben je?
Liz en voor Donny Craves maak ik propaganda oftewel: ik houd mij bezig met de marketing en communicatie van de koeken en het merk.
Welk moment van de dag is jouw favoriet moment voor een koekje (of twee)?
‘s Middags bij een koffietje
Wat is je lievelings zoetigheid?
Het allerlekkerste vind ik: scones!
Met wie eet jij graag een zoet baksel?
Met vrienden en familie. Lekker genieten met een kopje koffie en iets zoets. Het allerliefst in het zonnetje.
Wat drink je het liefst bij het eten van een koek?
Espresso!
Eet jij je koekje zo snel mogelijk op of kruimel per kruimel?
Kruimel per kruimel 🙂Cor


Wie ben je?
Cor Korver.
Welk moment van de dag is jouw favoriet moment voor een koekje (of twee)?
S’avonds bij de koffie.
Wat is je lievelings zoetigheid?
Ik hou eigenlijk niet van zoetigheid.
Met wie eet jij graag een zoet baksel?
Als het moet dan met mijn vrouw.
Wat drink je het liefst bij het eten van een koek?
Koffie.
Eet jij je koekje zo snel mogelijk op of kruimel per kruimel?
Niet snel en ook niet per kruimel.

 

 
Rob

Gianni


Ik ben Gianni, oorspronkelijk begonnen als magazijnmedewerker, maar ondertussen doe ik van alles zoals Suzanne assisteren, ingrediënten afwegen, zelf deeg maken etc.
Mijn favoriete moment voor een koekje is ‘s avonds terwijl ik Netflix kijk. Het liefst met een ietwat te zoete kop thee.
Mijn lievelingszoetigheid is chocolade met hazelnoot 🙂
Ik eet graag zoetigheid als ik op visite ben bij mijn zus en haar vriend. Ik eet een koekje zo langzaam mogelijk om er van te genieten😬Gertine


Wie ben je?
Gertine Oltvoort.
Welk moment van de dag is jouw favoriet moment voor een koekje?
Wanneer ik eigenlijk moet eten maar er nog geen gelegenheid is.
Wat is je lievelings zoetigheid?
Ja sorry, dat zijn ijs en drop.
Met wie eet jij graag een zoet baksel?
Delen?
Wat drink je het liefst bij het eten van een koek?
Zwarte koffie, cappuccino, chocolademelk, thee: hangt een beetje van het moment af, maar het hele warme spectrum kan bekoren.
Eet jij je koekje zo snel mogelijk op of kruimel per kruimel?
Ik mag niet knoeien met voedsel, dus gewoon normaal etend.Donny Craves


Donny streeft ernaar impact te maken door te blijven zoeken naar duurzame alternatieven. Waar wij niet alleen rekening houden met de lucky bastard die de koeken oppeuzelt maar ook voor de aarde, het milieu en de dieren.
Lekker koek eten zonder schuldgevoelens.
Het nieuwe koekhappen!