fbpx

This was the end, the end of the Worldwide Vegan Bake Sale. Afgelopen twee weken verkochten wij de roze koeken in de webshop voor een kleine meerprijs waarvan wij voor elke bestelling 2 euro aan Proveg doneerden. Een internationale stichting met een ontzettend cool en gedreven team in Nederland wat zich hard maakt voor een wereld waarin iedereen kan kiezen voor lekker en gezond eten dat goed is voor alle mensen, dieren en de aarde.

Wij hebben meer dan 400 euro opgehaald in twee weken tijd. Naast zo bewust mogelijk bakken een mooie nieuwe stap om bij te dragen aan een mooiere wereld. Let’s bake the world a better place. Bedankt allemaal!

Wij hebben ontzettend veel leuke berichtjes, foto’s en filmpjes ontvangen van (koekhappende) blije mensen. Naast de zoete, kleurrijke berichtjes hebben wij ook enkele berichten ontvangen met opbouwende kritiek. Niet altijd net zo leuk om te lezen als de blije berichten maar zeker niet minder belangrijk, dus ook daarvoor dank!

Bij de berichten met kritische feedback gaan de meeste vragen over de verpakking en de prijs van het product. (Met betrekking tot de prijs wordt de toon van de berichten meestal iets minder vriendelijk;))

De antwoorden op de most friendly and unfriendly frequently asked questions geven wij met liefde:

Wij proberen alles zo duurzaam en waar mogelijk bio afbreekbaar te verpakken. De doosjes die wij gebruiken zijn van papier en de wokkels zijn bio afbreekbaar.
Leerpuntje voor Team Donny: dit communiceren zodat alle happy consumers na het oppeuzelen weten in welk bakkie de verpakking te sorteren.

Vanwaar deze prijs? Wij bakken uitsluitend met de beste ingrediënten, elke koek is hand gemaakt en wanneer wij de koeken opsturen in relatief kleine hoeveelheden komen hier stiekem best wat extra kosten bij kijken: verpakking, labels, vrolijk kaartje, inpakken en niet te vergeten de verzendkosten. Vervelend he die verzendkosten?

Duik je liever zelf de keuken in Zoet recepten heeft ons ‘geheim’ recept gedeeld op haar blog je mag nu ook zelf gaan bakken in je eigen keuken volgens jouw keu-ken-kast-jes-fi-lo-so-fie.

Verras ons!

Meld je aan voor de nieuwsbrief zo blijf je op de hoogte van onze baksels. Wij gaan weer verder met bakken voor… Moederdag!

Een nieuwe plantaardige frisse (met een vleugje chocolade) baklucht waait door de bakkerij verwachte aankomsttijd in de webshop: morgen 2 mei!